Ostale specijalističke usluge

B.B. Clinika vam nudi specijalističke usluge u oblasti kardiologije, hematologije, endokrinologije, psihologije i pedijatrije. Naš tim lekara specijalista nastoji da brižljivim medicinskim vođenjem pruži sveobuhvatnu dijagnostiku i lečenje pacijenata sa bolestima srca i krvnih sudova, poremećajima rada štitne žlezde, dijabetesom, hormonskim disbalansima i drugim endokrinološkim oboljenjima.


U našoj klinici, pacijentima različitih uzrasta pružamo individualnu terapiju, savetovanje i podršku za rešavanje anksioznosti, depresije i stresnih situacija.

Vaskularna hirurgija

Vaskularna hirurgija

Dr Vladimir Stajić, specijalista opšte i vaskularne hirurgije sa preko 25 godina iskustva, pridružio se timu B.B. Poliklinike. U ovoj klinici pacijenti mogu obaviti preglede i različite hirurške intervencije, uključujući lasersku operaciju vena i sklerozaciju manjih vena. Posebno se izdvaja laserska operacija vena, koja je bezbolna, efikasna, sa brzim oporavkom i visokim procentom uspeha. Ove procedure se izvode u lokalnoj ili aksilarnoj anesteziji, a operativni zahvati traju do jednog sata, sa mogućnošću brzog povratka pacijenata svakodnevnim aktivnostima.

Opširnije
Kardiologija

Kardiologija

Kardiološke procedure koje obavljamo u BB Clinici usmerene su na proučavanje, dijagnostikovanje i lečenje bolesti srca i krvih sudova. Personalizovanim pristupom, vršimo specijalističke preglede, EKG i ultrazvučnu dijagnostiku kako bismo temeljno pristupili različitim aspektima srčanih problema, uključujući srčane aritmije, srčane mane i druga stanja unutar kardiovaskularnog sistema. Tu smo da brinemo o vašem kardiovaskularnom sistemu, izvršimo procenu stanja, pronađemo adekvatnu terapiju i pružimo vam kompletnu negu za zdravlje vašeg srca.

Opširnije
Hematologija

Hematologija

Pod hematologijom podrazumevamo kompletno proučavanje strukture i funkcije krvi, dijagnostikovanje i lečenje bolesti krvi. U BB Clinici možete izvršiti kompletne hematološke testove koji podrazumevaju: pregled krvi, koagulaione testove, testove na prisutnost infekcija, analizu krvne plazme i koštane srži. Prema dobijenim rezultatima hematoloških testova, hematolog će postaviti dijagnozu, pratiti dalji napredak lečenja i preporučiti odgovarajući tretman za svakog pacijenta.

Opširnije
Endokrinologija

Endokrinologija

Endokrinološka dijagnostika podrazumeva procenu funckije endokrinog sistem rada žlezda sa unutrašnjim lučenjem poput štitne žlezde, hipofize, paratiroidne žlezde, nadbubrežne žlezde, pankreasa, jajnika i testisa. U našoj klinici moguće je pratiti i lečiti različita stanja i oboljenja koja prouzrokuju reproduktivne poremećaje, sindrom policističnih jajnika i mnoge druge hormonalne bolesti koje utiču kako na reproduktivno zdravlje, tako i na zdravlje uopšte.

Opširnije
Urologija

Urologija

Za dijagnostikovanje, lečenje i prevenciju bolesti mokraćnog i reproduktivnog sistema, u BB Clinici vam je na raspolaganju urolog sa višegodišnjim iskustvom. Prilagođena dijagnostika i terapija usmerena je na praćenje i lečenje raznih stanja, infekcija urinarnog trakta, kamena u bubregu, poremećaja mokrenja, benigne hiperplazije prostate, seksualne disfunkcije i neplodnosti. Na raspolaganju su vam napredne urološke dijagnostičke procedure, praćenje, preventivno delovanje i lečenje brojnih poremećaja urološkog i reproduktivnog sistema.

Opširnije
Psihologija

Psihologija

BB Clinic vam pruža sveobuhvatne tretmane, terapije i savetovalište sa akcentom na psihološku podršku parovima u postupku vantelesne oplodnje. Psiholog BB Clinike na raspolaganju je svim pacijentima i kroz terapijske procedure indentifikuje izvore problema, pruža podršku i razvija korisne veštine i strategije za suočavanje i pružanje adekvatnog odgovora na životne promene.

Pedijatrija

Pedijatrija

Za zdravlje naših najmlađih, u BB Clinici brine pedijatar sa višedecenijskim iskustvom. U okviru usluga koje su usmerene na kompletnu medicinsku negu i brigu o deci, pedijatar vam je na raspolaganju za: pregled bolesne dece,  preventivne preglede, sistematske preglede za sportske i rekreativne aktivnosti pred putovanje, prevenciju i lečenje gojaznosti, lečenje psihosomatskih poremećaja u adolescentskom dobu (noćno mokrenje, tikovi, bolovi i slično). U savremeno opremljenom prostoru i uz visoko kvalifikovan kadar, brinemo o zdravlju i nezi dece, pratimo njihov rast i razvoj i pružamo savete o zdravom načinu života i adekvatnoj ishrani svakog deteta.